Oldtimerrally

Beste oldtimer-liefhebber,

Na de geslaagde eerste en tweede editie willen we jullie graag uitnodigen op de

3e Dammbiance Oldtimerrally op zondag 18 juni 2023

Rotary Damme heeft zich vol rally-passie geëngageerd om een bijzondere en idyllische route uit te stippelen van 100 à 120 km.  We starten met een lekker ontbijt en eindigen de dag vol rijplezier op de markt van Damme, waar iedereen welkom is om de aankomst van de rally mee te vieren in een typische (D)AMMBIANCE sfeer.

Onderweg zijn er uiteraard enkele mooie stops om onze dorst te laven en honger te stillen. Alle wagens zijn minstens 30 jaar oud.  Er kunnen maximaal 75 wagens deelnemen.  Aarzel dus niet, schrijf je vandaag nog in en word, samen met je co-piloot, lid van the Damme Drivers Club.

De 50 leden van onze club zetten zich met de organisatie van deze rally in voor één van hun goede doelen, de Stichting Pelicano.  Pelicano gaat elke dag de strijd aan tegen kinderarmoede in ons land. Ze streven ernaar om elk kind in België recht te geven op dezelfde kansen: voldoende voedsel, gezonde leefomstandigheden, degelijk onderwijs en een zinvolle vrijetijdsbesteding.

Zowel voor deelnemers als sponsors willen we het dit jaar iets anders aanpakken door meerdere interessante formules aan te bieden.

Hebben jullie verdere vragen betreffende de rally, deelname of sponsormogelijkheden, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij zetten alles in het werk om er een schitterend evenement van te maken en hopen alvast op jullie enthousiaste deelname en engagement voor het goede doel.

Welcome to the Damme Drivers Club!

Dimitri Denoyel, voorzitter Rotary Damme 2022-2023

Inschrijven

Programma

08u00 - 9u00
ontbijt & start rally
Markt, Damme

Rit 1 Damme - koffiestop
Rit 2 Koffiestop - lunch
Rit 3 Lunch - Damme

vanaf 15u00
iedereen welkom
vrije ingang
drinks & muziek
Stadhuis Damme

vanaf 16u00
aankomst rally
foodtruck voor alle deelnemers, vrienden, familie en bezoekers kunnen mee aanschuiven
Markt Damme